Disney Bamser, Mickey Mouse Figur, Minnie Mouse Figur, Pluto Figur, Marie Figur, Dumbo Figur, Fedtmule Figur, Stitch Figur, Disney Figurer, Minnie Mouse Figur, Anders And Figur, Pluto Figur, SImba Figur, Peter Plys Figur, Stampe Figur, Baloo Figur

Disney Bamser

Disney Bamser byder velkommen til et af Disneys magisker universer med, hvor du finder et hav af bløde, søde og sjove Disney Bamser. Serien indeholder rigtig mange af de kendte Disney figurer, fra Disney film og serier udgivet igennem rigtig mange år. Disney Bamser er en serie af hvor du finder noget for folk i alle aldre. Er det til de små, bringer en Disney Bamse både kærlighed, sjov og i nogle tilfælde tryghed. For det lidt ældre publikum, kan disse flotte Disney Bamser fungere som et dekorativt indslag i samlingen og hjemmet. Bamserne er alle lavet af høj kvalitets materialer, og har rigtig mange flotte detaljer. Så er du vild med bamser, eller kender du nogen som er, så vil disse Disney bamser helt sikkert bringe glæde. Dette er en gave som med garanti til bringe glæde hos enhver Disney fan uanset alder. 

Denne kategori er virkelig en af vores favoritkategorier, for hvem kan ikke lide bløde og flotte bamser. Husker man tilbage til da man var barn, havde alle en bamse der havde nogle særlige følelser for, eller forbandt den med. En bamse der fulgte en lang op igennem de unge år, og som have enorm betydning. I denne serie er det nøjagtigt hvad Disney forsøger at skabe, ud fra deres mange forskellige Disney figurer. Figurer som er elsket og kendt af stort set alle mennesker, og som her er foreviget i skønne Disney plysbamser. 

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt så muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst.

Indkøbskurv
Scroll to Top