Disney Home, Disney Bolig, Disney boligindretning, Disney bogstaver, Disney smykkeskrin, Disney fotoramme, Disney tallerken, Disney service, Disney prinsesse, Disney æske, Disney kopper, Disney krus, Disney morsdagsgave, Disney glas, Disney skilt, Disney pose, Disney sparegris, DIsney håndklæde, disney baby, Disney figur, disney figurer, disney salt og peber, disney valentinsdag, disney forklæde, disney sukkerskål, disney termoflaske, disney drikkedunk, stitch figur, mickey mouse, minnie mouse, æsel, peter plys, Nightmare before Christmas, julepynt, Disney julepynt, Disney juleudsmykning,

Disney Home | Disney Bolig

Disney Home | Disney Bolig har netop lanceret sin helt eget dedikeret bolig- og interiør serie. Serien der trækker inspiration fra ikoniske Disney figurer som Mickey- og Minnie Mouse, Aristocats, Bambi, Dumbo, og mange mange flere. En serie der giver dig chancen for at tilføje et strejf af Disney i ethvert rum i dit hjem. Med møbler og tilbehør, har serien noget for både børn og voksne, der passer til forskellige stilarter og budgetter. Serien byder på en ekspansiv linje af boligartikler, lige fra børnesengetøj til håbefulde møbler, skræddersyede designsmykker og enkeltstående samarbejder. Alt sammen forenet i målet om at bringe sjov, glæde og flugt til en magisk verden ind i hjemmene. Vi er helt sikre på er der også er noget for dig.

Disney Bolig er vores serie af produkter til hjemmet. Disney har igennem mange år udvidet deres sortiment til at omfatte næsten alt hvad tankerne kan komme omkring. Serien spænder fra fotorammer, smykkeskrin, til opbevaringsæsker, glaskarafler, til sparegrise, håndklæder, sukkerskåle og forklæder. Disney Home tilbyder familier, Disney fans og interiørentusiaster chancen for at style lidt magi ind i deres hjem. En flot farverig serie, der helt sikkert vil passe ind i ethvert hjem hvor der bor en ægte Disney fan. Oplev Disney Bolig, og dekorer dit hjem med al det sjove og magiske ved Disney. Se også vores boligserie Willow Tree på vores søster hjemmeside www.enmagiskverden.dk.

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.   

Så er du på jagt efter en bryllupsgave, fødselsdagsgave, eller en gave bare til dig selv. Så er vores Disney butik, stedet hvor du finder lige præcis de Disney figurer og Disney produkter som lige netop du søger. Vi er Danmarks største Disney forretning, og har det meste indenfor de kendteste Disney serier. Er der mod forventning en vare du ikke kan finde, må du altid kontakte os. 

Indkøbskurv
Scroll to Top