Disney figur, Jim Shore figur, Udgået Disney figur, Udgået Jim Shore figur, sjælden Disney figur, Disney samlerobjekt, Mickey Mouse figur, Minnie Mouse Figur, Anders And figur, peter Plys figur, Frost figur, Tornerose figur, Klokkeblomst figur, Woody figur, Snehvide figur, Pocahontas figur, Fedtmule figur, Æsel figur, Peter Pan figur, Andersine figur

Disney Traditons by Jim Shore - udgået Disney figurer

Disney Traditions by Jim Shore – Udgået Disney figurer

Oplev den magiske verden af ​​Disney Traditions by Jim Shore figurer, hvor eventyr møder kunstnerisk dygtighed. Udgåede Disney figurer fra Jim Shore kollektionen udgør en skattekiste af sjældne og unikke samleobjekter, som enhver Disney fan drømmer om at eje. Med en blanding af klassiske Disney figurer som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Peter Plys, samt ikoniske karakterer fra moderne Disney favoritter som Frost, Tornerose og Klokkeblomst, er disse udgåede Jim Shore figurer som små stykker af historie.

Fra den charmerende Woody fra Toy Story til den evigt elskelige Snehvide, stråler hver udgået Disney figur af karakter og detaljer, der kun kan opnås gennem Jim Shores unikke designstil. Enhver samler værdsætter den håndværksmæssige kvalitet og den autentiske følelse, som disse Disney samlerobjekter bringer til deres samling.

Udtryk din kærlighed til Disney gennem disse uforglemmelige figurer, der bringer eventyr og fantasi til livs. Gør plads til ikoner som Pocahontas, Fedtmule, Æsel, Peter Pan og Andersine, og lad dem tilføje en særlig magi til dit hjem. Uanset om du er en dedikeret Disney samler eller bare en beundrer af smuk kunst, er disse udgåede Jim Shore figurer en investering i både skønhed og nostalgi. Sørg for at fange dem, før de forsvinder for evigt fra hylderne og bliver legendariske skatte i din egen samling.

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.   

Så er du på jagt efter en bryllupsgave, fødselsdagsgave, eller en gave bare til dig selv. Så er vores Disney butik, stedet hvor du finder lige præcis de Disney figurer og Disney produkter som lige netop du søger. Vi er Danmarks største Disney forretning, og har det meste indenfor de kendteste Disney serier. Er der mod forventning en vare du ikke kan finde, må du altid kontakte os. 

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top