Påske figur, Mickey Mouse Figur, Minnie mouse Figr, Stitch figur, Klokkeblomst figur, Peter Plys figur

Disney Påske Figurer

Velkommen til Disney Påske Figurer, en samling af sjove, flotte og spændende figurer fra Disney Traditions by Jim Shore serien. Disney Påske handler om de meste kendte Disney figurer, udsmykket særligt til Påskens højtid. En højtid som mange benytter til afslapning, sociale- og familiære traditioner, og udsmykning i hjemmet og haven. Påsken er også højtiden der markerer at lysere tider er lige oppe over, og at sommeren er på vej. Figurerne i denne serie er derfor også særligt farverige, fulde af glæde og spræl. Så er du til sjov, spas og masser af farver er Disney Påske Figur serien lige noget for dig.

I serien der er produceret af den kendte kunstner Jim Shore, finder du en perlerække af skønne figurer. Heriblandt er kendte navne som Stitch, Klokkeblomst fra Peter Pan, Peter Plys, og de to mus Mickey- og Minnie Mouse. Alle sammen i unikke udformninger og med påskeæg i den ene eller anden udstrækning.   

Jim Shore lancerede i 2006 samlingen Disney Traditions by Jim Shore. En serie af flotte, smukke og magiske figurer, der med unikke mønstre og inspirerende farver gør hver enkelt figur helt særlig. Disney Traditions figurerne er yderst populære, og er den perfekte gave eller som et supplement til din egen samling. Alle Jim Shore figurerne  er håndmalede, og har derfor deres eget helt unikke udtryk som gør hver enkelt figur helt speciel. Figurerne er lavet så de hver i sær kan fortælle deres helt egen historie, fra den Disney film de har hentet inspiration i. Disney figurerne er yderst dekorative, og serien har en lang række underserier, så der er noget for enhver smag. Disse underserier tæller blandt andet Disney Carved by Heart, Disney Storybooks og Dinsey White Woodland.  

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.

Indkøbskurv
Scroll to Top