Disney Department 56 

Oplev magien fra Disney universet i fuld flor med Disney Department 56. Den ultimative samling af fantastiske Disney figurer. Dyk ned i en verden af eventyr, hvor Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And, Pluto, Grinchen, Klokkeblomst, Peter Plys, Stitch, Snoopy, Sally fra Nightmare before Christmas og de berygtede Disney Villains tager liv i dine foretrukne historier.

Disney Dept. 56 er mere end bare en samling. Det er en hyldest til den elskede karakter og detaljerede håndværk, der er synonymt med Disney. Hver Disney figur er nøje udformet med sit eget unikke præg og uovertrufne detaljer, hvilket skaber en autentisk oplevelse af den magi, der kun Disney kan levere. 

Uanset om du ønsker at fejre Disney Jul med smukke julefigurer eller tilføje et strejf af charme til din hjemmedekoration året rundt, så er Disney Department 56 din nøgle til at bringe disse ikoniske figurer ind i dit hjem og hjerte. Gå ikke glip af chancen for at fordybe dig i Disney magiens fortryllende verden med Disney Dept. 56.

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.   

Så er du på jagt efter en bryllupsgave, fødselsdagsgave, eller en gave bare til dig selv. Så er vores Disney butik, stedet hvor du finder lige præcis de Disney figurer og Disney produkter som lige netop du søger. Vi er Danmarks største Disney forretning, og har det meste indenfor de kendteste Disney serier. Er der mod forventning en vare du ikke kan finde, må du altid kontakte os. 

Indkøbskurv
Scroll to Top