Nyheder hos Olafs Gavebutik

Nyheder hos Olafs Gavebutik

Velkommen til Disney Nyheder hos Olafs Gavebutik – din ultimative destination for de seneste Disneyvarer direkte fra vores lager til dig! Vores side med nyheder præsenterer alt det nyeste inden for Disney Home, Disney Jim Shore figurer, Disney Julepynt og Disney Tøj & Tasker, så du kan bringe den magiske verden af Disney ind i dit eget hjem. Uanset om du er vild med klassiske Disney figurer som Mickey Mouse, Anders And og Peter Plys, eller om du foretrækker mere unikke figurer som Stitch og Fedtmule, har vi et bredt udvalg af Disney figurer, der vil glæde enhver Disney fan.

Vores Disney Jim Shore figurer er håndlavede og detaljerede kunstværker, der fanger charmen og sjælen af dine yndlingsfigurer fra Disney universet. Fra Peter Plys‘ søde og naive charme til Stitch’s skøre eventyr, er der en Jim Shore figur for enhver smag. Og hvad med at tilføje lidt Disney magi til din garderobe eller accessories? Vores udvalg af Disney Tøj & Tasker giver dig mulighed for at vise din kærlighed til Disney på en stilfuld og sjov måde.

Så uanset om du er en Disney samler, en fan af klassiske tegnefilm eller bare elsker den magi, som Disney bringer med sig, så har Disney Nyheder hos Olafs Gavebutik alt, hvad du behøver for at skabe uforglemmelige Disney oplevelser derhjemme. Gå på opdagelse i vores nyheder i dag og lad os hjælpe dig med at bringe Disney magi ind i dit liv!

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.   

Så er du på jagt efter en bryllupsgave, fødselsdagsgave, eller en gave bare til dig selv. Så er vores Disney butik, stedet hvor du finder lige præcis de Disney figurer og Disney produkter som lige netop du søger. Vi er Danmarks største Disney forretning, og har det meste indenfor de kendteste Disney serier. Er der mod forventning en vare du ikke kan finde, må du altid kontakte os. 

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top