Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Olafs Gavebutik (enkeltmandsvirksomhed)

CVR: 42952222

Birkevej 8

3550 Slangerup

info@olafsgavebutik.dk

Tlf. 60598499

Disse handelsbetingelser udgør vilkårene for aftaler indgået på vores webshop med mindre andet skriftligt er aftalt.

Betaling

Olafs Gavebutik modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. Olafs Gavebutik bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Betaling med Klarna

I tillæg til ovenstående kan du som kunde hos Olafs Gavebutik, betale med Klarna. For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsløsninger, vil du i kassen blive bedt om at oplyse dine personlige data i kontaktformularen.   

Payment with Klarna

In order to offer you Klarna’s payment methods, we might in the checkout pass your personal data in the form of contact and order details to Klarna, in order for Klarna to assess whether you qualify for their payment methods and to tailor those payment´methods for you. Your personal data transferred id processed in line with Klarna’s own privacy notice

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. 

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1.  vi hæver beløbet, når varen sendes, eller
  2.  indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder 

Fragt

Olafs Gavebutik sender pakker på alle hverdage (såfremt de er på lager), med ordre indgået inden kl. 12.00. Der gøres opmærksom på at enkelte varer har længere leveringstid, og ikke kan afsendes samme dag. Dette vil være anført på varesiden. Som udgangspunkt sendes bestilte varer samlet. Sælger estimerer normalt en leveringstid på maksimalt 5 hverdage, dog med forbehold for evt. eksterne forhold, der ligger uden for sælgers indflydelse. Vi kontakter altid køber skulle dette blive aktuelt per e-mail eller telefonisk. Olafs Gavebutik sender pakker via GLS og leverer til hele Danmark. Når varen er leveret, påhviler ansvar og risiko for produkter køber alene.

Levering til GLS Pakkeshop DKK 49,00 (Dette er gratis ved køb over DKK 500,00 – gælder kun for forsendelser til Danmark)

Levering til din adresse eller alternativ adresse er DKK 80,00.

Forsendelser til Norge og Sverige har en fast fragtpris på DKK 225,00

Der sendes endvidere til hhv. Sverige og Norge. Bemærk endvidere at der i visse lande kan være krav om fortoldning af de købte varer ved ankomst til modtagerlandet. Denne omkostning og omkostninger forbundet med toldbehandling, afholdes altid af køber. 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@olafsgavebutik.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordrer. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 1.000 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Olafs Gavebutik

Birkevej 8

3550 Slangerup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Olafs Gavebutik

Birkevej 8

3550 Slangerup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@olafsgavebutik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes HusFor at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere herHar du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos olafsgavebutik og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på olafsgavebutik.dk er olafsgavebutik. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@olafsgavebutik.dk.

Når du handler hos www.olafsgavebutik.dk, har vi som sælger brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse, samt alternative leveringsadresser, hvis du som køber vælger dette i forbindelse med købet. Sælger registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til køber via den valgte transportør.

Hvor benytter vi videregivelse af personoplysninger

Transportør:

I vores samarbejde med GLS, og med henblik på at kunne sende varen til køber samt sende trackingmail og/eller oplysninger på sms. (https://gls-group.eu/EU/en/dataprotection/glsdenmark)

Regnskabsprogram:

I vores samarbejde med vores regnskabssystem e-conomic / Dinero. Dette med henblik på at kunne bogføre samt sende fakturaer ud til køber, hvis det er ønsket. (https://www.e-conomic.dk/dpa og https://dinero.dk/sikkerhed/databehandleraftale-databehandleren/

Webhosting:

Vores web-hosting ligger hos Dandomain. Som sælger videregiver personoplysninger hertil, da dette er nødvendigt for at kunne gennemføre og
afslutte en ordre. (https://www.dandomain.dk/om/persondata-politik )

Betalinger:

Alle betalinger på vores webshop foregår via betalingsmodulet FreePay, som er nødvendigt for at kunne håndtere de transaktioner der er i forbindelse med en ordre. https://freepay.dk/da/om/cookie-persondata

– Teller/NETS håndterer transaktioner foretaget med VISA/Dankort og udenlandske kort. Ex mastercard (https://www.nets.eu/dk/payments/cookies/)

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Olafs Gavebutik (enkeltmandsvirksomhed)

CVR: 42952222

Birkevej 8

3550 Slangerup

info@olafsgavebutik.dk

Tlf. 60598499

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09.04.2024

Indkøbskurv
Scroll to Top