Disney Traditions by Jim Shore 

Jim Shore lancerede i 2006 samlingen Disney Traditions by Jim Shore. En serie af flotte, smukke og magiske figurer, der med unikke mønstre og inspirerende farver gør hver enkelt figur helt særlig. Disney Traditions figurerne er yderst populære, og er den perfekte gave eller som et supplement til din egen samling. Alle Jim Shore figurerne  er håndmalede, og har derfor deres eget helt unikke udtryk som gør hver enkelt figur helt speciel. Figurerne er lavet så de hver i sær kan fortælle deres helt egen historie, fra den Disney film de har hentet inspiration i. Disney figurerne er yderst dekorative, og serien har en lang række underserier, så der er noget for enhver smag. Disse underserier tæller blandt andet Disney Carved by Heart, Disney Storybooks og Dinsey White Woodland.  

Serien spænder over et bredt udvalg af figurer lige fra film som “Anders And“, ”Aladdin”, ”Pinocchio” “Lilo og Stitch” og ”Løvernes Konge” til ”Frost (Frozen)”, ”Mulan” og ”Tangled (To på flugt)”. En serie der vækker Disney Magien til live. Derudover bringer serien et helt særligt strejf af Disney magi til din Disney samling og hjemmet.  Alle Disney Traditions figurer er af kunstneren helt særligt udvalgte, og hvert enkel Disney figur er omhyggeligt håndskåret i træ. Herefter inden den efterfølgende er blevet reproduceret i resin. Figurerne er ikke beregnet som legetøj. 

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.   

Så er du på jagt efter en bryllupsgave, fødselsdagsgave, eller en gave bare til dig selv. Så er vores Disney butik, stedet hvor du finder lige præcis de Disney figurer og Disney produkter som lige netop du søger. Vi er Danmarks største Disney forretning, og har det meste indenfor de kendteste Disney serier. Er der mod forventning en vare du ikke kan finde, må du altid kontakte os. 

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
SOCIALE MEDIER
Indkøbskurv
Scroll to Top