Dansende Stitch Mini – Disney Showcase H8,5

124,95 DKK

– Mærke: Disney Showcase
– Serie: Disney Grand Jester
– Materiale: Vinyl
– Emballage: Gaveæske
– Disney film: Lilo og stitch

Føl magien hver gang du handler hos os, for vores vision er at skabe magiske øjeblikke. 

Se vores store udvalg af Disney Showcase her. 

Gratis fragt ved køb over kr. 500,00 (Gælder kun i Danmark)

  • Hurtig levering
  • Fuld returret skulle du fortryde
  • Sikker betaling
, ,

Dansende Stitch Mini

Dansende Stitch Mini fra Disney Showcase Grand Jester. Den søde og sjove dansende Stitch i en flot figur. Vores blå rumvæsen Stitch er i gang med ,at danse til nogle skønne rytmer. Han har fået hula -skørtet på og er klar til, at byde Lilo op til dans. Disney figuren Stitch er en af de mest populære figurer og med rette. Det kærlige og lidt underlige væsen fra det ydre rum, har varmet mange af vores hjerter. Han er indbegrebet af familie kærlighed. Stitch figuren er lavet i vinyl og måler ca. 8,5 cm. Hver figur kommer i en gaveæske, hvor man kan se figuren. En sød Stitch figur til Disney samlingen eller hvis man kender en der er vild med det sjove rumvæsen.

Disney Showcase

Enescos Disney Showcase Collection figurer, er nogle af de absolut bedste, til at dekorere alle kroge og hjørner af hjemmet med. Figurerne giver et strejf af magi, originalitet og stil, der er kendetegnet hos Disney fans og samlere verden over.

Disney Showcase kollektionen er en elegant fremvisning af alle de mest elskede karakterer fra Disneys tidsløse, magiske verden. Alle figurerne er håndlavede, og herefter nøjsomt håndmalet af dygtige kunstnere, hvor en hver detaljer skinner igennem på hver enkelt figur. Figurerne er utroligt detaljeret, og vidner om det store arbejde der ligger bag produktionen af dem. Under Disney Showcase ligger Couture de Force kollektionen, som udstråler selvtillid, glamour og inspirerende historier om dine yndlings Disney prinsesser i et unikt og styrkende udvalg, der minder os alle om, at drømme virkelig går i opfyldelse. Indbegrebet af glamour, er hver figur fremragende fremstillet, og ingen detaljer er blevet overset. Med skinnende juveler, diamantdetaljer og teksturerede tekstiler er disse skulpturer den perfekte gave til fashionistaer overalt. Den perfekte gave, fødselsdagsgave eller julegave til alle der påskønner Disneys magiske univers.

Serien opnåede kort efter sin udgivelse af de første figurer, enorm popularitet. Og danner i dag ramme om Disney figurer fra langt de fleste kendte Disneyfilm. Herunder Lilo og StichToy StoryDen Lille HavfrueSnehvideTorneroseTo på Flugt (Rapunzel), Skønheden og Udyret, og mange mange flere. En serie der indeholder så meget og rummer så meget. En serie hvor detaljerne er helt unikke, og hvor der er kræset om hver enkelt figur.

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.

Størrelse 5,5 × 5,5 × 8,5 cm

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
6010351, Dancing Stitch Mini Figurine, Lilo og Stitch, Stitch, Disney Stitch, Stitch figur, Gand Jester Stitch, Grand Jester figur, Grand Jester Disney, Disney figur, Disney figurer, alle Disney figurer, eventyrfigur, eventyrfigurer, eventyrlig figur, eventyrlige figurer, magisk figur, magiske figurer, Disney shop, Disney butik, Disney butikDK, Disney butik I Danmark, Disney Showcase, Disney Showcase figur, Disney klassiker, Disney samling, Disney samler, Showcase, Dansende Stitch MiniDansende Stitch Mini – Disney Showcase H8,5
124,95 DKK
Scroll to Top