Disney Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland følger den modige og eventyrlystne Alice. Disney filmen blev udgivet i 1951. Filmen er produceret af Walt Disney Productions, og er baseret på Alice-bøgerne af forfatteren Lews Carroll. Disney filmen er den trettende i rækken af animerede Disney klassikere, og havde præmiere i London den 26 juli 1951. I 2010 kom live action filmen Alice in wonderland med blandt andet Johnny Depp. Filmen blev en succes og i 2016 kom efterfølgeren Alice Through the Looking Glass. 

Disney filmen Alice i Eventyrland, starter med den hvide kanin, der pludselig løber forbi den halvslumrende pige Disney figuren Alice. Uroligt peger den på sit ur. Alice forstår, at det haster, og kravler nysgerrig ned i det hul, hvor kaninen forsvandt, og Alice befinder sig nu i det forunderlige eventyrland. Her møder Alice mange sjove figurer, her i blandt Chesire (Filurkatten), den skøre hattemager og den onde Disney Villains Hjerterdame.

Så er du vild med Disney filmen om Alice og hendes eventyr eller kender du nogle der er. Så er denne side med Disney figurer helt sikkert noget for dig eller det perfekte sted, at finde en gaveide til en der særligt fortjener det. Disney magiske univers byder på noget for enhver Disney fan.

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik, finder du mange flotte Disney figurer med Alice i Eventyrland fra Disney Traditions by Jim Shore, Disney by Britto, Disney Showcase, Disney Enchanting Collection og Disney julepynt.

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer.

Tjek vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst.

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top