Askepot figur, Disney figurer, Jim Shore figur, Disney prinsesse

Askepot – Historie

Askepot så dagens lys i 1950. Disney filmen er baseret på Charles Perraults eventyr. Disneyfilmen blev produceret af Disney Productions og udgivet af RKO Radio pictures. Det er den 12 Disney klassiker i rækken, og en flot animeret musical. Filmen har det hele massere af magi, den reneste kærlighed og de skønneste Disney sange. Disney filmen følger den unge Askepot figur, som mister sin far. Efterfølgende må leve det barske liv som tjenestepige for sin onde stedmor og søskende.

Da der er bal på slottet vil Askepot gerne med. Musene Tim og Bum, hjælper hende med at få lavet den smukkeste kjole. Kjolen er absolut er et bal værdigt. Desværre ødelægger hendes onde søstre kjolen, og den gode fe må hjælpe. Feen fortryller Askepot og hendes venner, og mod ballet de tager. Her møder hun den smukke prins, og de bliver forelsket. Fortryllelsen ophører ved midnat, og Askepot må i hast forlade ballet. I farten taber hun sin ene glassko som prinsen finder. Prinsen vil finde hende, og vælger derfor, at lade hele kongerigets piger prøve glasskoen. Med modstand fra stedmoren og de onde stedsøstre lykkes det alligevel Askepot at fremvise den anden sko og blive gift med sin store kærlighed. 

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Herefter er hun en ægte Disney Prinsesse sammen med blandt andre Belle, Jasmin, Tornerose, Tiana osv. Askepot figuren er flittigt brugt i Disneys magiske univers, og kan ses i mange figurserier. Heriblandt  Traditions by Jim Shore, Showcase og Disney Sketchbook.

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Besøg eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer, boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top