Disney Aladdin

Aladdin udkom i 1992 (1993 i Danmark) og er den 31 i rækken af Disney klassikere. Filmen er inspireret af tusind og en nats eventyr, og produceret og instrueret af Ron Clements og John Musker. 

Aladdin er den fattige gadedreng, som bor i Agrabah med sin lille ven aben Abu. En dag møder han prinsesse Jasmin, efter hun er stukket af fra paladset. Han forelsker sig hurtigt i den smukke Disney prinsesse, men for, at han skal kunne få hende, skal han være prins. Jafar ved, at kun Aladdin kan skaffe ham den magiske lampe. Efter at være blevet lokket ned i grotten, finder han den magiske lampe. Aladdin møder lampeånden Genie, som giver ham 3 ønsker. 

Filmen modtog to Oscars og var den første og eneste Disney-tegnefilm, der har modtaget Grammy Award Song of the year for sangen ”A Whole New World”. Efter følgende kom to yderligere spillefilm med Aladdin og hans venner ”Jafar vender tilbage” (1994) og ”Aladdin og de fyrretyve røvere” (1996). Der kom også en animeret tv serie, som kunne nydes mange fredage i Disneyshow. I 2019 kom en der en liveaction genindspilning af klassikeren, instrueret af Guy Ritchie.

Vi har mange forskellige Disney figurer fra Disney filmen Aladdin. Dette både fra Disney Traditions by Jim Shore og Disney by Britto. Er du mere til Disney julepynt kan du her på siden, også finde en masse søde og sjove juleophæng med Disney figurerne Jasmin og Aladdin og mange flere. Er du til den mere mørke side af Disney, har vi også figurer med den ikoniske Disney Villians Jafar og Iago

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. 

Tjek vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst.    

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top