Bambi figur, disney figur, disney figurer, disney bambi, alle disney figurer, stampe figur, flower figur, eventyrfigur, eventyrfigurer, eventyrlig figur, eventyrlige figurer, magisk figur, magiske figurer, Disney samlerobjekt, udstillingsfigur, dyrefigur, kaninfigur, jim shore figur, disney loungelfy, disney taske, disney pung, disney julepynt, disney juleophæng.

Disney Bambi

Disney filmen Bambi blev produceret i 1942 af David Hand i samarbejde med Walt Disney. Filmen er baseret på bogen ”Bambi, livet i skoven” af Felix Salten. Det blev den femte i rækken af fuld længde animationsfilm fra Walt Disney. 

Efter en våd og regnfuld nat, vækkes alle skovens dyr tidligt om morgen, skovens nye prins er blevet født. Dyrene samles omkring Bambis Mor, der stolt fremviser sin nyfødte søn. Skovens Prins skal en dag skal overtage sin fars plads som ”konge af skoven” og beskytter af skovens dyr. Bambi bliver hurtigt venner med den energiske og muntre kanin Stampe og stinkdyret Blomst. Sammen oplever de livet og årstidernes skiften i skoven.

Bambi er blevet en af de største Disney film. Scenen med Stampe, der skal lærer ham, at stå på isen, er en af de mest ikoniske Disney Scener. Et dejligt glimt vi ser, hver jul under Disney juleshow. Derfor er en Disney jul ikke helt fuldendt uden Bambi.  

Bambi er en af de mere dramatiske Walt Disney film, og indeholder både sorg, glæde og en lykkelig slutning. Præcis som Walt Disney ønsker det for deres perlerække af store film.   

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik har vi mange Disney figurer med Bambi og hans venner fra flere forskellige serier, som Disney Traditions by Jim Shore, Disney Enchanting Collection, Disney borddækning og Disney julepynt. Udvalgtet er bredt fra den voksne Disney samler til den lille Disney baby.

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer.

Tjek vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunstW

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top