Disney Den Lille Havfrue

Den lille havfrue havde præmiere første gang i 1989 og er den 28 Disney klassiker i rækken. Filmen er produceret af Walt Disney feature Animation og distribueret af Disney Pictures.  Filmen er løst baseret på HC Andersen eventyret ”Den lille havfrue”. 

Filmen fik gode anmeldelser for blandt andet animation og musik og startede en nye ære indenfor Disney tegnefilmene.  

Filmen handler på havfruen Ariel, som ikke er glad for livet i havet, men er fascineret af menneskes verden. Hun forelsker sig i menneske-prinsen Erik efter at have set ham på hans skib og reddet ham fra drukne døden. Ulykkeligvis vil hendes far Kong Triton ikke acceptere forelskelsen. Prinsesse Ariel er derfor nød til at gå andre veje for at få sin prins.

Med hjælp fra havheksen Ursula, får den lille havfrue Ariel ben i bytte for hendes smukke stemme. Ariel har 3 dage til, at få Erik til at forelske sig i hende ellers kommer hun tilbage i havet og tilhører havheksen Ursula.

Er du også glad for Den lille havfrue Ariel og hendes venner? Så er denne side med Disney figurer helt sikkert noget for dig eller det perfekte sted, at finde en gaveide til en der særligt fortjener det. Disney magiske univers byder på noget for enhver Disney fan.

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik har vi Danmarks største udvalg af Disney figurer med havfruen Disney prinsessen Ariel, og de mange andre Disney karakterer fra filmen . Du finder Disney figurer fra Disney Traditions by Jim Shore, Disney by Britto, Disney Showcase og D-stage fra Beast Kingdom. Vi har flere juleophæng på vores side Disney julepynt og også i vores Disney borddækning, kan du finde den svømmende Disney prinsesse.

Olafs Gavebutik er Danmarks største Disney butik, og vi gør meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer.

Tjek vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst.

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top