Disney Facets Collection, Disney figurer, Anders And figur, Simba Figur, Klokkeblomst figur, Æsel figur, Mickey Mouse figur, Minnie Mouse Figur, Olaf Figur, Zero figur, Dumpe Figur, Dopey figur, Stitch figur, Peter Plys figur, Grinch figur, Dumbo figur, Snoopy Figur, Nuser FIgur, Disney Krystal figur

Disney Facets Collection

Disney Facets Collection er en smuk og helt unik serie krystal lignende Disney figurer fra Disneys magiske univers. Disney figurerne er fremstillet i akryl så de er lette at håndtere. Men i udtrykket ligner de krystel figurer. Serien spænder bredt, og har besøg fra både Peter Plys, Stitch, Klokkeblomst, Mickey- og Minnie Mouse, Dumbo. Grinchen Snoppy (Nuser), Æsel, Olaf, Anders And, Zero og Dumpe (Dopey). Denne serie af Disney figurer er noget anderledes end så mange andre produktioner fra Disney, og passer perfekt ind i boligindretningen, og eller Disney samlingen, med deres “rene” udtryk. 

Disney Facets Collection serien, er et sikkert hit blandt stort set alle Disney fans, og har siden udgivelsen været yderst populærer. Så står du og mangler en særlig gaveidé til en Disney fan, eller en der skal have noget helt specielt. Så er disse Disney figurer en oplagt mulighed for at kommer med noget særligt og specielt, man sent vil glemme. Serien bringer mange af de mest kendte Disney figurer, heriblandt Anders And, Mickey og Minnie Mouse, samt Stitch figuren til live, i et format der er ganske særligt for Disney. Serien er fremstillet af kunsteren F. Hinds, og figurerne er produceret i akryl som er yderst slidstærkt. 

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.  

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top