Frost, Frozen, Disney figur, disney Figurer, Disney, Disney by Jim Shore, Disney julepynt , Disney Jul, Disney Sketchbook, Anders And, Olaf, Anna og Elsa, Frost 2, Frost feber, Disney karakterer, Frozen, Disney prinsesser

Disney Frost

Frost udkom for første gang i 2013, filmen er udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen blev en stor succes for Disney og endte med at vinde to Oscars og en Grammy. Filmen handler om de to Disney prinsesser Anna og Elsa. Elsa har magiske kræfter og ved et uheld kommer hun til at fryse hele hendes kongerige ned. Prinsesse Anna tager nu ud for at lede efter sin søster, som er flygtet i frygt for, hvordan folk vil reagere på hendes kræfter.

Til dette får Anna hjælp fra Olaf, Kristoffer og Svenn, så de sammen kan bringe Elsa hjem. Efterfølgende er det blevet til flere film med de kendte Disney karakterer, som  ”Frost Feber” ”Olafs Frost Eventyr” og ikke mindst ”Frost 2”. Den anden film kom i 2019, og kunne snildt måle sig med forgængere, både i animation og i skønne Disney sange.

Filmen giver os et indblik i hvor Disney prinsessen Elsa har fået sine kræfter og hvor hendes forældre møder hinanden.  Vi har flere flotte figurer med Disney karaktererne fra disse magiske film, både fra Disney Traditions by Jim Shore, Disney Britto, men også en lang række skønne tasker og punge til store og små Disney fans. Vi har flere udgående figurer fra filmen bl.a. fra Disney Showcase Grand Jester.  Disney karaktererne er også blevet populært til, at pynte op med til en rigtig Disney Jul. Vi har derfor et stor udvalg af  Disney julepynt fra Filmene.    

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Alle figurer i denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.   

Så er du på jagt efter en bryllupsgave, fødselsdagsgave, eller en gave bare til dig selv. Så er vores Disney butik, stedet hvor du finder lige præcis de Disney figurer og Disney produkter som lige netop du søger. Vi er Danmarks største Disney forretning, og har det meste indenfor de kendteste Disney serier. Er der mod forventning en vare du ikke kan finde, må du altid kontakte os. 

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top