Junglebogen figurer, Disney figur, Disney figurer, Jim Shore figur, Disney Sketchbook figur, Disney jul, Disney julepynt, Disney juleophæng, Disney ornament, Disney jul, Baloo figur, Mowgli figur, Bagere figur, dyrefigurer, junglefigur, alle disney figurer, Disney karakterer, magisk figur, magiske figurer, eventyrlige figurer, eventyrlig figur

Historie

Disney junglebogen er den 19 i rækken af Disney klassikere. Filmen blev produceret af The Walt Disney Company i 1967. Det blev også den sidste film som Walt Disney selv var med til at producere. Historien bygger på ”the jungle book”, skrevet af forfatter Rudyard Kipling i 1894.

Disney filmen handler om menneskebarnet Disney karakteren Mowgli, som vokser op blandt ulvene. Da Tigeren Shere Khan truer Mowgli, vælger dyrene at hjælpe Mowgli tilbage til hans egen slags. 

Med hjælp fra bjørnen Baloo, og panteren Begara, skal Mowgli igennem junglen for at komme til menneskebyen. Undervejs møder Mowgli kong Loui, som vil lære at lave ild, så han kan blive lige så mægtig som mennesket.

Disney Junglebogen er forsat populær blandt Disney fans verden over, og sangene samt Disney karaktererne, er velkendte af alle Disney elskere, store som små. Så er du vild med Baloo figuren, eller en af de andre Disney karakterer fra filmen. Så er denne kategori, helt sikkert noget for dig.  

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik, har vi masser af ting, fra blandt andet Disney Junglebogen. Her under fra serierne Disney Traditions by Jim Shore, Disney Showcase og Disney Loungefly. Vi har også en masse med de kendte Disney karakterer til de helt små i Disney baby. Er du til en jul med Disney, finder du også her en masse Disney julepynt i form af flotte Disney juleophæng.

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer.

Tjek vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst.

Indkøbskurv
Scroll to Top