Disney Lady og Vagabonden, Lady figur, Vagabonden figur, Disney figur, Disney figurer, alle Disney figurer, Disney karakterer, Disney Jul, Disney julefigur, Disney Julepynt, Disney Juleshow, fra alle os til alle jer, eventyrlige figurer, eventyrlig figur, magiske figurer, magisk figur, Disney baby, Disney barn, Disney Lungefly, Disney Britto, Olafs Gavebutik, En Magisk Verden, Disney klassiker

Disney Lady og Vagabonden – Historie

Disney Lady og Vagabonden udkom i 1955 og er den 15. film i rækken af Disney klassikere. Den blev produceret af Walt Disney og instrueret Clyde Geronimi, Wilfred Jackson og Hamilton Luske.

Disney filmen modtog blandede kritik, da den udkom, men er med tiden blevet en af de mest ikoniskes og populære Disney klassikere. Herhjemme er den ikoniske scene hvor Lady og Vagabonden deler en portion spaghetti med kødboller blevet en fast del af Disney julen ved årets Disney juleshow ”fra alle os til alle jer”.  

Disney filmen foregår i en lille amerikanske by i starten af 1900-tallet. Til jul får Darling en lille hundehvalp i julegave – Lady. Lady falder godt til i den velhavende familie, og får gode venner i nabolaget Skot og Trofast.

Efter at være blevet passet af tante Sarah, får Lady mundkurv på og stikker af. I den forbindelse møder hun Vagabonden og forelsker sig. Det ender med at den pigeglade Vagabond bliver en fast del af familien, og får en kuld hvalpe med lady. Blandt andet hvalpen Vaks, som senere fik sin egen tegneserie i Anders And og Co.

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik, har vi masser af Disney figurer fra Disney klassikeren Lady og Vagabonden. Her under fra serierne Disney Traditions by Jim Shore, Disney Enchanting Collection og Disney Loungefly. Vi har også en masse med de kendte Disney karakterer til de helt små i Disney baby. Er du til en jul med Disney, finder du også her en masse Disney julepynt i form af flotte Disney juleophæng og ornaments.

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer.

Tjek vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst.

Indkøbskurv
Scroll to Top