Fedtmule

Disney Fedtmule er nok bedst kendt som Mickey Mouses trofaste ven og fra tegneserie bladet Anders And og Co. Her kan man møde ham i Andeby samme med de andre karakterer, både som ham selv men også som hans alias Supermule. 

Første gang vi mødte Fedtmule var i 1932, hvor han på amerikansk hed Dippy Dawg i Disney kortfilmen “Mickey Revue”  Efter filmen Goofy og Wilbur fik han det navn vi kender i dag – Goofy (Fedtmule). I 30erne sås han ofte som en del af trioen med Anders And og Mickey Mouse. Her var han ofte den noget klodsede og ranglede fyr med det helt særlige grin. 

I 1939 begyndte han at optræde i sine egne kortfilm. Filmene var meget populære både i 40erne og 50erne. Det var dog først i 1983 hvor vi så ham i en lidt længere film ”Mickeys Christmas Carol” I 1992 kom der nyt liv i ham, da han fik sin egen serie Max og Mule. Her var blevet far og havde fået teenagen sønnen Max. Serien blev så populær er der kom to spillefilm efterfølgende med Fedtmule og Max ”A Goofy Movie” og ”An Extremely Goofy Movie”.

Fedtmule er blevet gengivet i mange forskellige figurer fra Disney og i flere serier. Her hos Olafs Gavebutik har vi ham i blandt andet serierne Disney Traditions by Jim Shore og Disney Sketchbook. Den klodsede hund er en populær Disney figur både som Disney julepynt, men også i Disney borddækning.

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer.

Tjek vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

INFORMATION

Disney
Warner Brothers
Om os
Kontaktformular

NYTTIG VIDEN
Indkøbskurv
Scroll to Top