Hvor Magien Skabes!

E-mærket Webshop

Fri fragt over kr 499

Del betalinger op

Sikker betaling 

E-mærket webshop

Fri fragt over kr. 499,00

Del betalinger op

Betal sikkert med VISA secure

Anders And Disney Fotoramme – Disney Home H15

149,00 DKK

– Kollektion: Disney Home
– Serie: Disney Boligindretning
– Mærke: Disney Icons and Villians
– Materiale: Resin
– Emballage: Gaveæske
– Disney figur: Anders And

Føl magien hver gang du handler hos os, for vores vision er at skabe magiske øjeblikke. 

Se vores store udvalg af Disney Bolig her. 

Forventes: 6. november 2024

Gratis fragt ved køb over kr. 500,00 (Gælder kun i Danmark)

  • Hurtig levering
  • Fuld returret skulle du fortryde
  • Sikker betaling
, ,

Anders And Disney Fotoramme

Anders And Disney Fotoramme fra vores kollektion Disney Home.  Flot Disney fotoramme med den ikoniske Disney figur Anders And, som har været en favorit blandt børn og voksne i generationer. Anders And, kendt for sin temperamentsfulde og samtidig charmerende personlighed, er en af Disneys mest genkendelige Disney figurer. Med sine karakteristiske blå og gule farver tilføjer denne Disney fotoramme et legende strejf af nostalgi og glæde til ethvert rum. Anders And har optrådt i utallige film og tegneserier siden sin debut i 1934. Dette  gør ham til en tidløs klassiker, der aldrig går af mode.

Denne Disney fotoramme er ikke blot en dekoration, men også en måde at fremvise dine dyrebare minder på. Uanset om det er et billede af en, du holder af, eller et særligt øjeblik i dit liv, giver Disney fotorammen mulighed for at bevare og vise dine yndlingsøjeblikke på en unik og magisk måde. At have en Disney fotoramme i hjemmet kan bringe et smil frem hver gang du går forbi og minde dig om de gode tider.

Fremstillet i holdbart resin, er denne Disney fotoramme både robust og elegant. Dette sikrer, at den kan holde dine minder i mange år frem. Den leveres desuden i en flot gaveæske. Dette gør den til en ideel gave til Disney fans eller til dig selv. At dekorere med Disney er ikke kun en måde at pynte hjemmet på, det tilføjer også et strejf af magi, der kan gøre hverdagen lidt mere eventyrlig.

Hvorfor vælge “Anders And Disney Fotoramme”

Denne flotte Disney fotoramme er prydet med den elskede Disney figur Anders And. En af de mest ikoniske Disney figurer fra Disney universet. Med hans karakteristiske blå og gule farver bringer rammen en livlig og sjov atmosfære til ethvert rum. Anders Ands energiske personlighed er perfekt fanget i designet. Dette gør Disney rammen til et ideelt valg for fans af klassisk Disney. Disney fotorammen giver dig mulighed for at fremhæve dine dyrebare minder på en unik måde. Uanset om det er billeder af familie, venner eller særlige begivenheder, tilføjer Anders And et sjovt og charmerende touch..

Anders And har underholdt generationer siden hans debut i 1934 og er en tidløs favorit blandt Disney fans. Med denne Disney fotoramme kan du bringe et stykke af den klassiske Disney magi ind i dit hjem. Anders Ands ikoniske status gør denne Disney fotoramme til et nostalgisk stykke, der både appellerer til børn og voksne. Disney fotorammen er fremstillet i resin, et holdbart materiale, der sikrer, at den holder sig flot i mange år fremover. Den robuste kvalitet betyder, at rammen ikke kun beskytter dine billeder, men også bevarer sin skønhed og charme over tid. Med sin solide konstruktion kan den nemt placeres i ethvert rum uden bekymring for slid.

Med sin elegante gaveæske er denne fotoramme en oplagt gave til enhver Disney elsker. Uanset om det er til en fødselsdag, jul eller en særlig anledning, vil modtageren sætte pris på både kvaliteten og den personlige betydning af at have Anders And til at præsentere deres minder. Gaveæsken tilføjer en luksuriøs fornemmels. Dette gør den ekstra speciel.

Disney figuren Ander And – En af de mest temperamentsfulde Disney figurer

Anders And, er en af Disneys mest ikoniske og elskede Disney figurer. Han er skabt af Walt Disney og  vi så ham først gang i i 1934. Disney figuren Anders And charmeret generationer med sin temperamentsfulde, men alligevel hjertevarme personlighed. Anders And debuterede i den animerede kortfilm “The Wise Little Hen” og blev hurtigt en fast favorit blandt Disney fans. Kendt for sin karakteristiske stemme og sit ikoniske sømandstøj, har Anders And en unik plads i popkulturen. Anders And bor i Andeby, hvor han ofte ses sammen med sine nevøer Rip, Rap og Rup. Han har også en romantisk interesse, Andersine, og hans bedste ven er Mickey Mouse. Anders Ands onkel Joakim von And, er kendt for sin store rigdom og eventyrlyst. Hvilket ofte fører Disney figuren Anders And ud på spændende eventyr.

Disney figuren Anders And er kendt for sit korte temperament, men også for sin ukuelige ånd og sit mod. Uanset hvor mange uheld og ulykker der rammer ham, rejser han sig altid igen og fortsætter med at kæmpe. Dette gør ham til en elsket Disney figur, som mange kan relatere til og beundre. Disney figuren Anders And har en enorm indflydelse på popkulturen og har optrådt i utallige tegnefilm, tegneserier, bøger og videospil. Hans popularitet strækker sig over hele verden, og han har sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Tegneserierne med Anders And, især de, der er tegnet af Carl Barks og Don Rosa, er særligt værdsat for deres humor og detaljerige historier. Som en af de mest ikoniske Disney figurer er Anders And også en populær figur inden for Disney produkter og er populær hos fans i alle aldre.

Disney Bolig / Disney Home – En Disney Kollektion fyldt med de Fortryllede Disney figurer

Disney Home | Disney Bolig er vores helt egen kollektion dedikeret til bolig- og interiør. Kollektionen har inspiration fra ikoniske Disney figurer som Mickey- og Minnie MouseAristocatsBambiDumbo, og mange mange flere. En kollektion der giver dig chancen for at tilføje et strejf af Disney i ethvert rum i dit hjem. Med møbler og tilbehør, har kollektionen noget for både børn og voksne, der passer til forskellige stilarter og budgetter. Kollektionen byder på en ekspansiv linje af Disney boligartikler, lige fra børnesengetøj til håbefulde møbler, skræddersyede designsmykker og køkkenudstyr. Alt sammen forenet i målet om at bringe sjov, glæde og flugt til en magisk verden ind i hjemmene. Vi er helt sikre på er der også er noget for dig.

Disney Bolig / Disney Home, er vores serie af Disney produkter til hjemmet. Disney har igennem må år udvidet deres sortiment til at omfatte næsten alt hvad tankerne kan komme omkring, og i denne serie er vi altså på boligområdet. Serien spænder fra Disney fotorammer, smykkeskrin, til opbevaringsæsker, glas karafler, til sparegrise, håndklæder, sukkerskåle og forklæder. Ja en serie hvor kun fantasien sætter grænser. Vi kan varmt anbefale at gå på opdagelse i denne dragende Disney boligserie, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag.

En flot farverig serie, der helt sikkert vil passe ind i ethvert hjem hvor der bor en ægte Disney fan. Gå på opdagelse, og oplev Disney Home / Disney Bolig serien, og dekorer dit hjem med al det sjove og magiske ved Disney . Ethvert hjem fortjener et touch af noget magi med de forskellige Disney figurer.

Disney Boligindretning – En serie med interiør inspireret af Disney figurer

Gør din boligindretning magisk med Disney figurer og design, der bringer den eventyrlige Disney verden ind i dit hjem. Med Disney boligindretning kan du skabe et unikt og personligt udtryk, der kombinerer nostalgi og moderne stil. Uanset om du er fan af klassiske Disney figurer som Mickey Mouse og Anders And eller foretrækker nyere favoritter som Elsa fra Frost, findes der et væld af muligheder for at integrere Disney temaer i dit hjem.

Fra smukke vægdekorationer og vaser til lamper inspireret af Disney figurer. Disney boligindretning tilbyder alt, hvad du behøver for at forvandle dine rum til fortryllende oaser. Tænk på bløde puder med motiver af dine yndlings Disney figurer, lamper, der skaber en hyggelig atmosfære, eller vægkunst, der tilføjer et strejf af magi til dine vægge.

Disney boligindretning er perfekt til børneværelser, hvor de farverige og livlige designs kan skabe et legende og inspirerende miljø. Men det stopper ikke der – mange Disney produkter er så stilfulde, at de også passer perfekt ind i stuen, køkkenet eller endda soveværelset. Med de rette elementer kan du skabe en gennemført stil, hvor Disney figurerne subtilt indgår som en del af din personlige indretning. Uanset om du ønsker at skabe en komplet Disney tematiseret indretning eller blot vil tilføje små, charmerende detaljer, er Disney boligindretning den ideelle måde at udtrykke din kærlighed til Disneys magiske univers på. Det er en indretning, der vækker glæde, fremkalder minder og skaber et hjem fyldt med varme og fantasi

Olafs Gavebutik og En Magisk Verden – Hvor du finder dine yndlings Disney figurer

Hos Olafs Gavebutik gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt så muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@olafsgavebutik.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.enmagiskverden.dk som tilbyder en lang række figurer og boligindretning og brugskunst. Olafs gavebutik er et magisk sted hvor du finder en bred kollektion af Disney bolig, Disney figurer og Disney julepynt. Find din yndlings Disney figur hos Olafs gavebutik og øg din samling af de skønne Disney figurer.

Disney boligartiklen  “Anders And Disney Fotoramme ” fra vores kollektion  Disney Home  er ikke beregnet som legetøj. En flot Disney bogstøtte med Anders And   – en tidløs Disney figur.

Vægt 0,2 kg
Størrelse 2 × 16 × 15 cm

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Anders And Disney Fotoramme, Anders And, Anders And figur, Anders And figurer, Anders And ramme, Anders And billederamme, Anders And fotoramme, Anders And billede, Anders And foto, Anders And samling, Anders And samler, Anders and og co, Figurer fra Anders And, Anders And familie, Disney figurer fra Anders Anders And, Andeby, Disney Anders And, Disney figur Anders And, Anders And boligindretning , Disney borddækning, Disney service, Disney interior, Disney indretning, Disney hjem, Disney Home, Disney Bolig, Disney køkken, Disney kop, Disney krus, Disney figur, Disney figurer, alle Disney figurer, eventyrfigur, eventyrfigurer, eventyrlig figur, eventyrlige figurer, magisk figur, magiske figurer, Disney shop, Disney butik, Disney butikDK, Disney butik I Danmark, Disney indretning, Disney mode, fra alle os til alle jer, Disney skål, Disney tallerken, Disney termodunk, Disney termoflaske, Disney drikkedunk, Disney drikkeglas, Disney spisesæt, Disney køkkenredskaber, fra alle os til alle jer, Disney samler, Disney samling, Disney samling, Disney samler, samling, samler, figurer, figur, tegnefilmsfigur, tegnefilmsfigurer, Tegneseriefigur, Disney porcelæn, Disneyland, Disneyland Paris, Disney produkter, Disney merchandise, Dansk Donaldist forening, DDFR, Firkløveren, Firkløveren Disney, Firkløveren porcelæn, Disney firkløveren figurer, Disney figurer firkløveren, Disney baby, Disney legetøj, Disney babyting, Disney børneværelse, Disney barn, barnedåbsgave, barnedåb, fødseslsgave, Disney baby collection, Disney børn, Disney Bamse, Disney Bamser, Disney børn, Barselsgave, Barsel, Babyshower, Billeder af Disney figurer, Disney Tema, Disney temafestAnders And Disney Fotoramme – Disney Home H15
149,00 DKK
Forventes: 6. november 2024
Scroll to Top